Recepten

      Geen reacties op Recepten

Drie maanden terug wist ik niet meer wat ik moest koken voor de kinderen. Ik kook namelijk altijd hetzelfde. Dit is natuurlijk niet gezond en het is op geven moment niet meer lekker. Ik als man kan echt niet koken. Drie maanden terug heb ik me daarom ook verdiept in recepten. Ik kocht verschillende kookboeken en keek ze en voor een na. Er kwamen zoveel lekkere hoofdgerechten uit dat ik dacht dat ik dat wel kon gaan maken voor de kinderen. Het recept was namelijk niet altijd moeilijk. ik had de lekkerste recepten er tussen uit had geplukt en had die recepten opgeschreven op een briefje. Ik heb daarbij ook de dagen van de week neergezet. De volgende dag besloot ik met het beginnen van een van de recepten.

Recepten

Hoofdgerecht

Toen het de volgende dag was kon ik niet wachten om een van de recepten te koken. Ik was hier zelf heel overtuigend van dat ik het kon maken. Stiekem geloofde ik ook weer niet in me zelf dat het lekker kon worden. Ik moest toch wat gaan proberen dus ben daarom ook gewoon gaan koken en ik zag wel waar ik uit zou komen. Ik had hiervoor natuurlijk wel alle ingredi├źnten gehaald voor de recepten. Dit is natuurlijk wel belangrijk anders kwam ik niet verder. Ik begon met koken en volgde alle stappen die bij het recept stonden. Na een kwartiertje begon het recept wel lekker te ruiken. Maar ja toen moest het ook nog eens lekker smaken. Ik begon verder te koken op de manier hoe het recept beschreven stond. toen het eten klaar was had ik de kinderen en mijn vrouw geroepen. Iedereen sprong aan tafel want iedereen had een hele lange dag gehad. Toen ze het eten zagen waren ze heel benieuwd. Tijdens het eten zeiden ze allemaal dat het heel lekker was. ik vond het ook super lekker en wist dat ik dit vaker moest doen dan het standaard gerecht. Ik zou voortaan meer recepten klaar maken.

Terugblik

Nu drie maanden later eten wij veel van de lekkere recepten. Iedereen thuis vind dit fijn en ik natuurlijk ook. We eten elke week drie keer van de recepten. Mijn vrouw is heel trots op mij dat ik dit zo heb door gepakt. Ze vertelde me dat ik hierdoor ook beter leer koken omdat je de handelingen dan elke dag doet. Ik was ook heel trots op mezelf. Ik kan ook als trots zeggen dat ik een goede vader ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *