Lekker uitgebreid Japans eten Barendrecht

Japans eten

Vier jaar terug besloten mijn man en ik om donderdags bestel avond te houden. Wat er dan zou gebeuren is dat we donderdags dan gewoon lekker zouden bestellen en niet zouden koken. Hier hadden wij ons ook aan gehouden dus aten we elke donderdag iets wat we besteld hadden. Ik vond dit zelf ook super fijn want dan hoefde ik niet te koken. Toen vorige maand wou mijn man iets nieuws met de kinderen bestellen. Ik vroeg me af wat want we aten namelijk altijd patat of pizza op de donderdagavond. Mijn man vertelde dat er een nieuwe zaak in de stad zat die Japans eten in Barendrecht maakte. Mijn man is heel erg nieuwsgierig dus hij wou het graag proberen. Ik heb toen besloten dat we de volgende donderdag Japans zouden gaan bestellen.

Japans eten Barendrecht

Japans eten bestellen

Toen het zo ver was en mijn man en kinderen stonden te springen om Japans eten bestellen had ik maar direct het Japans eten besteld. Tijdens het bellen vroeg ik wat lekker was. ik vroeg me natuurlijk ook echt af hoe het zou smaken want ik had nog nooit Buitenlands eten op. Raar maar waar. Zelf was ik ook heel benieuwd hoe het eten zou smaken. De bezorgingstijd was rond de half uur. Ik vond dit wel fijn want dan was het eten er lekker snel en konden we lekker snel eten. Toen het eten er was na een half uur konden we aan tafel schuiven. We maakte al de zakken open en er kwam een heerlijke geur van af. we zijn hierna direct begonnen met eten want iedereen kreeg door de lekkere geur heel veel honger. Toen we begonnen met eten hoorde ik als eerst ‘’hmmmm’’ mijn man en kinderen vonden het zo lekker dat ze wel heel veel hiervan op zouden kunnen. Ik vond het Japans eten ook echt heel lekker. Ik was echt heel blij dat we het hadden besteld.

 

Elke week Japans

Nu een maand verder bestellen wij elke donderdag Japans eten. Het is heel bizar. We vinden het eten zo lekker dat we besloten om van donderdagavond naar Japanse donderdagavond te maken. Mijn man en kinderen en natuurlijk ook ik zijn heel benieuwd naar al het eten. Ik ben zelf heel blij dat we toch een keer Japans hebben besteld. Het is namelijk echt super lekker en we genieten elke keer er steeds meer van. Ik sta nu op het punt om ook zelf te leren hoe ik Japans zou kunnen gaan koken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *