Indiaas restaurant Shanthy

Indiaas restaurant Shanthy

In Nederland zijn er veel verschillende Indiase restaurants, de ene is uiteraard beter dan de ander en dat maakt verder ook niet uit maar indien je als gast meer uit te geven hebt dan is het Indiaas restaurant Shanthy zeker een aanrader. Hier worden namelijk allerlei verschillende verse producten gebruikt om te zorgen dat alle gerechten een andere smaaksensatie bieden. De Indiase keuken biedt veel diversiteit en dus blijven veel mensen vaak terugkomen om telkens weer een ander gerechte proeven. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat een bepaald gerecht bij jou erg in de smaak valt en dat je dit vaker neemt, bij het Indiaas restaurant Shanthy is dit dan ook het geval.

Veel mensen geven aan terug te blijven komen omdat de smaaksensatie maar onder andere ook het personeel erg in de smaak vallen. Je kunt zelf aangeven wat je wel en juist niet wilt hebben zodat de koks hier rekening mee kunne houden. In India en de landen eromheen worden sommige producten niet gebruikt omdat dit tegen het geloof in is, bij Indiaas restaurant Shanthy is dit niet het geval. Hier kun je vrijwel alles bestellen wat de Indiase keuken te bieden heeft zodat er altijd wel terecht bij zit wat jij lekker vindt.

Kenmerken

Er zijn veel verschillende kenmerken maar uiteindelijk komt het vrijwel op hetzelfde neer. Er zijn diverse ingrediënten die je vaak terugvindt in veel gerechten. Zo is rijst een belangrijk onderdeel van de Indiase keuken, ondanks dat dit in veel gerechten gemaakt wordt is de smaaksensatie elke keer weer anders en dat maakt veel verschillende gerechten zo speciaal.

Bij de Indiase keuken worden er dus veel verschillende specerijen en ingrediënten gebruikt, dit kan van alles zijn namelijk van aardappelen tot chilipepers. Het verschilt dus per restaurant een beetje wat er precies gebruikt wordt, het ene restaurant kan namelijk gespecialiseerd zijn in vegetarisch eten terwijl een ander restaurant juist gespecialiseerd kan zijn in het maken van vlees gerechten. Het hangt er dus maar net een beetje vanaf wat jij zelf wilt en wat het restaurant kan aanbieden. Indiaas restaurant Shanthy biedt niet alleen vegetarisch eten maar ook vleesgerechten die erg divers zijn. Indiaas restaurant Shanthy staat bij veel mensen in Hilversum hoog aangeschreven vanwege zijn diversiteit in gerechten en de gastvrijheid. Dit zou bij elk restaurant zo moeten zijn maar in de praktijk wilt dit nog wel is flink tegenvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *